عکسکهنوج

نحوه تهیه کوشک یا پنیر نخل …

نحوه تهیه کوشک یا پنیر نخل

نحوه تهیه کوشک یا پنیر نخل – از جمله محصولات درخت خرماست که با طعم شیرین خود بسیار دلپذیر است. که طرفداران زیادی دارد. پنیر نخل که در اصطلاح محلی  به آن (کوشک) می‌گویند با رنگ سفید، در همه فصل‌های سال به دست می‌آید و در فصل‌های پر بارش از طعم شیرین تری برخوردار است. از آنجا که طول عمر مفید یک نخل حدود ۱۰۰ سال میباشد متاسفانه برخی از انسانها اقدام به قطع و نابودی درختان نخل جوان برای تهیه کوشک و سایر فراورده های درخت نخل از جمله : لیف- برگ – شاخه و تنه درخت میکنند.این موضوع سبب نابودی سریع نخلستانهای معروف و سرسبز کهنوج گشته و به واسطه آن چهره بسیار ناخوشایندی از طبیعت منحصر بفرد منطقه نمایان شده است.

پنیر نخل(کوشک) از لایه میانی بالا(سر درخت)بدست می آید و از قدیم الایام این محصول برداشت و مورد استفاده قرار میگرفت و تا کنون نیز ادامه داشته است. اخیرأ برداشت این محصول توسط افراد بی تجربه انجام میگردد.بنحوی که نخلهای جوان از بین میرود و یا اینکه درختان فاقد کوشک و یا دارای محصول تلخ جهت اینکار بریده میشوند. چراکه محصول کوشک طبق گفته افراد مجرب و قدیمی بایستی بیشتر از درختان نابارور (نر) بدست بیاید.

تصاویر ذیل برداشت محصول پنیر نخل(کوشک) را نشان میدهد:

منبع:kahnoj89.blogfa.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا